2016. január 3., vasárnap

Agatha Christie: Nyaraló gyilkosok

Fülszöveg:
Hercule Poirot azt reméli, hogy békességben töltheti vakációját az exkluzív tengerparti nyaralóhelyen. Sajnos, már az első napok is zaklatottan telnek, mindenki arról susog, hogy a híres „férfifaló”, a szépséges exszínésznő, Arlena Stuart ezúttal kire vetette ki hálóját. Kavarognak az indulatok a szépasszony körül – mígnem egy különlegesen szép, verőfényes napon rábukannak a holttestére! És éppen Hercule Poirot volt az, aki utoljára beszélt Arlenával, amint a csábos teremtés titkos találkára osont…
Poirot úrnak természetesen ezek után nem adatik meg a nyugalmas nyaralás! Mivel a szép Arlenára sokaknak volt okuk haragudni, a gyanúsítottak száma sem csekély. Monsieur Poirot azonban nem volna méltó hírnevéhez, ha végül nem sikerülne kibogoznia a nem mindennapi rejtély szálát és lelepleznie a valódi gyilkost.
A regényt Csankó Zoltán előadásában hallgathatjuk meg. Teljes idő: 382 perc.

Mikor a felénél jártam, akkor döbbentem rá, hogy olvastam már ezt a könyvet. Sajnos így sem tudtam kitalálni, hogy ki is a gyilkos, de azért voltak bizonyos emlékeim róla. Nagyon jó érzés néha egy-egy Agatha Christiet olvasni. Nagyon szeretem a stílusát is és a történeteit is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése